Ürün Takip Sistemi UTS-v7.12.0 Sürümü Yayınlandı | ÜTS

• İletişim

TÜRKİYE İLAÇ ve TIBBİ CİHAZ KURUMU
    Eskişehir Yolu Söğütözü Mah. 2176. Sok. No:5 06520 Çankaya/ANKARA T +90 (312) 218 30 00 F +90 (312) 218 34 60
    TIBBİ CİHAZ FAALİYETLERİ YARDIM MASASI (ÇAĞRI MERKEZİ)
    T +90 (312) 218 33 33
    KOZMETİK FAALİYETLERİ YARDIM MASASI
    T1 +90 (312) 218 32 68 T2 +90 (312) 218 32 43
    TÜBİTAK - BİLGEM Yazılım Teknolojileri Araştırma Enstitüsü (YTE)
    Çukurambar Mah. 1478. Cadde No:22 06100 Çankaya/ANKARA E uts-iletisim [at] tubitak.gov.tr
  • /Duyurular
  • /Ürün Takip Sistemi UTS-v7.12.0 Sürümü Yayınlandı

Ürün Takip Sistemi UTS-v7.12.0 Sürümü Yayınlandı

Ürün Takip Sistemi UTS-v7.12.0 sürümü 8 Haziran 2018 tarihi itibarıyla gerçek ortamda yayınlanmıştır.

Yeni Eklenen Özellikler

• Kamu hastanelerinin ÇKYS'den güncellenmesi sağlandı.
  • Firmanın bütün tıbbi cihazlarının temel bilgilerini dönen bir servis hazırlandı.
  • Tıbbi cihaz arşiv denetim dosyalarının sorgulanması sağlandı. (Detay ekranı ve veri aktarımı daha sonra yapılacak.)
  • Belirli bir süre sonra imzalanmayan kozmetik STE başvurularının sistem tarafından iptal edilmesi sağlandı.
  • Klinik Mühendislik'te Yıllık Bakım Onarım Antlaşması ekleme ile ilgili işlevsellik geliştirildi.
  • UTS test ortamından gönderilen e-postaların konu alanlarına test ortamından geldiğine dair bilgi eklendi.

İyileştirmeler

• SGK Kullanım Bildirimi Servisinde farklı referans no ile gelindiğinde hata verilmesi sağlandı.
  • Üniversite Hastane kaydı sırasındaki MERSİS'te olmama kontrolü kaldırıldı.
  • Kozmetik ürünler için Ürün Güvenlik Değerlendirmesi Raporu alanı eklendi.
  • SUT eşleştirmelerinin çoklu olarak silinebilmesi sağlandı.
  • Bayilik detayında ve sut eşleştirmelerinin listele ekranlarına Referans/Katalog No kriteri eklenmiştir.
  • Ürün bilgi formatında alınan tıbbi cihaz excel raporuna ürün durum açıklaması da eklendi.
  • Tıbbi cihaz başvurularında ürün seçimi yapılması ve azami 500 kayıt seçilebilmesi sağlandı.
  • Toplu tıbbi cihaz değerlendirme ekranında performans iyileştirmesi yapıldı.
  • SGK ürün durum servisinde takip konfigürasyonu bilgisinin SGK'ya iletilmesi sağlandı.
  • Tıbbi cihaz kaydı sırasında SUT Başvurusu Yapılacak mı? ve Sağlık Marketinde Satılacak mı? alanları eklendi.
  • Ülke adlarından ülke kodları kaldırıldı. Ülke kodları tıbbi cihaz detayında ayrıca gösterilir hale getirildi.
  • Bayilik başvurusuna ürün ekleme işlevinin excel dosyası üzerinden de yapılması sağlandı.
  • PGD ve Uyarı iş dağılımı ekranlarının grafik yerine tablo olarak gösterilmesi sağlandı.
  • Tıbbi cihaz PGD Dosyasına eklenen ürünler için cihaz tipi alanı seçilmesi sağlandı.

Giderilen Hatalar

• UTS mobil tarayıcıda kullanılırken, popup açılan ekranlarda metin seçimi yapılamaması problemi giderildi.
  • Ismarlama tıbbi cihaz için konfigurasyon tanımlı olmadığında alınan bir hata düzeltildi.

• Ayrıntılı bildirim sorgulama ekranındaki performans problemleri iyileştirildi.

• Verme bildirimi ekranı açılırken alınan hata düzeltildi.

• Bazı durumlarda üretim bildirimi yaparken son kullanma tarihi girildiğinde hata alınıyordu, düzeltildi.

• Bazı durumlarda, üretim ve ithalat bildirimlerinde son kullanma tarihinin üretim tarihinden önceki bir tarih olarak girilebilmesi hatası düzeltildi.

• Denetim Uyarı raporlarında takip veya final raporu bilgileri getirilirken en yeni kaydın bilgilerinin getirilmesi sağlandı.
  • Toplu tıbbi cihaz ekleme excel şablonunda opsiyonel Orjinal Etiket zorunluluğunun kontrolü düzeltildi.