• İletişim

TÜRKİYE İLAÇ ve TIBBİ CİHAZ KURUMU
    Eskişehir Yolu Söğütözü Mah. 2176. Sok. No:5 06520 Çankaya/ANKARA T +90 (312) 218 30 00 F +90 (312) 218 34 60
    TIBBİ CİHAZ FAALİYETLERİ YARDIM MASASI (ÇAĞRI MERKEZİ)
    T +90 (312) 218 33 33
    KOZMETİK FAALİYETLERİ YARDIM MASASI
    T1 +90 (312) 218 32 68 T2 +90 (312) 218 32 43
    TÜBİTAK - BİLGEM Yazılım Teknolojileri Araştırma Enstitüsü (YTE)
    Çukurambar Mah. 1478. Cadde No:22 06100 Çankaya/ANKARA E uts-iletisim [at] tubitak.gov.tr
  • /Duyurular
  • /Ürün Takip Sistemi UTS-v7.3.0 Sürümü Yayınlandı

Ürün Takip Sistemi UTS-v7.3.0 Sürümü Yayınlandı

Ürün Takip Sistemi UTS-v7.3.0 sürümü 11 Eylül 2017 tarihi itibarıyla gerçek ortamda yayınlanmıştır.

UTS-v7.3.0 Sürümü kapsamında gerçek ortamda yapılan değişiklikler aşağıda yer almaktadır:

Yeni Eklenen Özellikler

• Optik tıbbi cihazlar için takip ve izleme işlevleri devreye alındı.
  • Ismarlama Tıbbi Cihaz ve Sistem İşlem Paketi kaydı sırasında İmalatçı Firma seçimi yapılması sağlandı.
  • TİTCK tarafından belge süre uzatma işlevi yapılabilmesini sağlayan işlevler geliştirildi.
  • Üniversite hastanelerinin VEDOP aracılığı kurum başvurusu yapabilmesi sağlandı.
  • VEDOP'tan eklenen firmaların ÇKYS No bilgisinin güncellenmesi sağlandı.

İyileştirmeler

• ÜTS tarafından kullanılan dış servislere erişim problemi yaşandığında gösterilen hata mesajları daha anlaşılır hale getirildi.
  • Sayfanın üst kısmında yer alan 'Hesap Değiştir' işlevi kullanıcı adına tıklanınca açılan işlev listesine taşındı (birden fazla hesabı olan kullanıcılarda gösterilmek üzere). Bu listeye ayrıca 'Firma Bilgilerim' menüsü eklendi.
  • Tıbbi cihaz listeleme sayfasına Açıklama alanı kriter olarak eklendi.
  • Toplu tıbbi cihaz kaydı sırasında excel dosyasındaki dosya adını büyük küçük harf farklılığı olmadan Zip içerisinde bulunması sağlandı.
  • Tıbbi cihaz detaylarından, başka firmalarda kayıtlı aynı barkodlu ürünlerinin gösterilmesi sağlandı.
  • Toplu tıbbi cihaz inceleme sayfasında GMDN Türkçe açıklamalarının gösterilmesi sağlandı.
  • Doğrudan temin bildirimi oluşturma sayfasının kullanılabilirliği artırıldı.
  • Serbest satış sertifikası detayının daha hızlı açılması sağlandı.

Giderilen Hatalar

• ÇKYS'den kurum sorgularken, baş tabibi olmayan hastanelerin bulunamama problemi giderildi; bu hastaneler için baş tabip yardımcısının bilgilerinin kullanılması sağlandı.
  • Belge Bildirimlerini Listeleme Menüsünde Başlangıç ve Bitiş Tarihlerine Göre Sıralama sırasında alınan hata giderildi.